Hot potatoes loader

Jouw comfortbuddies deze winter

Voor echte pantoffelhelden!

Op sokken door het leven gaan, nee niets voor jou! Wie wil er nou stilletjes en onopgemerkt blijven?
Wie Hot Potatoes draagt heeft daar geen last van. Alles draait om comfort met een hippe touch. We hebben het hier over opmerkelijke thuismode voor gestileerde pantoffelhelden. Onze pantoffels zijn bedacht, ontworpen en geproduceerd in Spanje. Ze zijn comfortabel, hebben uitneembare zooltjes en kunnen in de was.

‘Make yourself at home’
Met een paar Hot Potatoes pantoffels aan je voeten verander je onmiddellijk in een huisbaas of beter nog the king of your castle. De eigenwijze sloffen van Hot Potatoes zijn perfect voor thuis. Alle sloffen hebben een uniek uiterlijk die de ‘vandaag-blijf-ik-lekker-binnen’ dagen nóg een beetje knusser maken. Kan jij dat ene slofje vinden die helemaal bij jouw unieke karakter past?

Pas de pantoffels aan op je interieur, je persoonlijkheid, je kamerjas, de kleur van huisdier.. de keuze is aan jou! De comfortabele sloffen geven de drager instant aanzien.

Wie er goed uit wil zien hoeft dus niet het vuur uit zijn sloffen te lopen. Welnee, dat doe je heel relaxed en comfortabel op je Hot Potatoes. En ze zijn het ideale sinterklaas- of kerstcadeau voor een bevriende pantoffeldheld in spé.

De Sloffen

Lekker loungen voor hem, haar, de kids en iedereen daar tussenin!
Hot Potatoes nodigt je uit te blijven waar je het liefst bent: in je comfort zone! Lekker thuis in je Hot Potatoes met een kleedje een knisperend haardvuurtje, je favoriete Netflix serie of tijdens het thuiswerken!

Klik hier om naar de Hot Potatoes maattabel te gaan.

Together let’s be greener
De nieuwe collectie van Hot Potatoes is nu groener dan ooit. De duurzame modellen hebben een buitenzool van natuurlijk rubber en gerecylede kunststof snippers. De super zachte binnenzool is gemaakt van 100% gerecycled polyurethaan schuim. Ook onze verpakkingen zijn duurzaam. Gemaakt van 100% gerecycled karton en water-basis inkt, vrij van chemicaliën die slecht zijn voor het milieu.