Hot potatoes loader

Jouw comfortbuddies het hele jaar door!

Voor echte pantoffelhelden!

Op sokken door het leven gaan, nee niets voor jou! Wie wil er nou stilletjes en onopgemerkt blijven?
Wie Hot Potatoes draagt heeft daar geen last van. Alles draait om comfort met een hippe touch. We hebben het hier over opmerkelijke thuismode voor gestileerde pantoffelhelden. Onze pantoffels zijn bedacht, ontworpen en geproduceerd in Spanje. Ze zijn comfortabel, hebben uitneembare zooltjes en kunnen in de was.

‘Make yourself at home’
Met een paar Hot Potatoes pantoffels aan je voeten verander je onmiddellijk in een huisbaas of beter nog the king of your castle. De eigenwijze sloffen van Hot Potatoes zijn perfect voor thuis. Alle sloffen hebben een uniek uiterlijk die de ‘vandaag-blijf-ik-lekker-binnen’ dagen nóg een beetje knusser maken. Kan jij dat ene slofje vinden die helemaal bij jouw unieke karakter past?

Pas de pantoffels aan op je interieur, je persoonlijkheid, je kamerjas, de kleur van huisdier.. de keuze is aan jou! De comfortabele sloffen geven de drager instant aanzien.

Wie er goed uit wil zien hoeft dus niet het vuur uit zijn sloffen te lopen. Welnee, dat doe je heel relaxed en comfortabel op je Hot Potatoes. En ze zijn het ideale sinterklaas- of kerstcadeau voor een bevriende pantoffeldheld in spé.

Zomercollectie

Waarom niet het hele jaar op sloffen lopen? Vanaf dit jaar hebben we namelijk een zomercollectie, SAY WHATT? Bestemming achtertuin, zwembad, camping of buitenland? Jij neemt je nieuwe zomer musthaves overal mee naar toe. De bovenkant van de slof is gemaakt van badstof, de binnenzool is van 100% gerecycled PU en de buitenzool van natuurlijk rubber en gerecyclede kunststof snippers. Comfy voeten in de winter én zomer met Hot Potatoes!