Hot potatoes loader

Tijd voor Hot Potatoes

Wil jij kans maken op een paar Hot Potatoes uit de nieuwe collectie? Lees snel verder!

Pantoffelhelden, laat je horen! Regenachtige dagen, koudere temperaturen en grijze luchten, stiekem kan jij je geluk niet op. Zonnige dagen maken je gelukkig, maar als je heel eerlijk bent, geniet je het meest van lange avonden op de bank, in je comfy pak met wat lekkers én je Hot Potatoes. Dit najaar zijn je sloffen jouw comfortbuddies.

De sloffen zijn bedacht, ontworpen en geproduceerd in Spanje. Wist je dat Spanjaarden de bijnaam ‘Potatoes’ hebben voor gaten in je sokken? Voilà; hier begint Hot Potatoes. Hét fashionalternatief voor die kapotte sokken. Hot Potatoes maakt sloffen – voor dames, heren en kids – waarvoor ze bedoeld zijn: bankhangen en relaxen. Alles draait om comfort met een hippe touch. De sloffen hebben uitneembare zooltjes én kunnen zelfs mee in de was. 

Make yourself at home

Go hard or go home… Naar huis dus, want er is geen plek zoals thuis. Spelletjes spelen, borrelavondjes of je favo serie bingewatchen om vervolgens op de bank in slaap te vallen. Handjes omhoog voor alle couch potatoes! Dit jaar maakt Hot Potatoes jouw thuismomenten nóg knusser.

Nieuw, nieuwer, nieuwst

Dit najaar is Hot Potatoes alles wat je nodig hebt. ‘Potatoes’ all over the place, een zachte teddy stof of fashionable instappers met haksluiting. Voor elk uniek karakter een unieke slof. Welk type ben jij?

Cheeky potato

Jij laat je cheeky persoonlijkheid het liefst aan het woord. Een gewaagde look is aan jou wel besteed. Hot Potatoes matcht je persoonlijkheid met de prints en quotes. Ga jij voor nel pantervel, een herkenbare quote of een opvallende zool? Wat je ook kiest, de slof matcht jouw energie en mood. Dansend door de woonkamer, knipogend naar die gast op de bank om vervolgens een drankje en wat lekkers te verdienen… de ware verleider komt in jou naar boven met je nieuwe sloffen aan.

Cuddly potato

Zacht, zachter, zachtst, zowel je persoonlijkheid als je sloffen. De sloffen van dit najaar sluiten hier perfect bij aan. Mega zachte printjes, aaibare sloffen met haksluiting en een teddy pantoffel, say what?! Je voeten maken een vreugdesprongetje als jij je Hot Potatoes aanschuift. De superzachte binnenzool is voorgevormd en zorgt voor de ondersteuning die je voeten nodig hebben. De stevige buitenzool biedt grip en zorgt dat jij al dansend de woonkamer door kan. Dit seizoen vind je ook comfy pantoffels met haksluiting – die je op twee manieren kunt dragen – in de collectie. Wat wil je nog meer?

Fresh potato

Als fresh potato ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Je kan dan je geluk ook niet op met de toffe modellen uit de nieuwe Hot Potatoes collectie. Een klassiek ruitje in combinatie met een instapper met elastiek? Of een superzacht modelletje tot boven de enkels? Moet ik hebben! En dan zijn we nog niet klaar… Wist je dat alle modellen groener zijn dan ooit? Een buitenzool van natuurlijk rubber en gerecyclede kunststof snippers en een anatomische binnenzool van 100% gerecycled polyurethaanschuim. Zelfs de verpakkingen zijn duurzaam: gemaakt van 100% gerecycled karton en tekst van inkt op waterbasis.

Doe mee & WIN

Cheeky, Cuddly, Fresh of een combi van alle drie… Welk type je ook bent: deze winter kun jij niet zonder je favo paar Hot Potatoes. Vul hieronder je gegevens in en maak iedere maand kans op een paar Hot Potatoes naar keuze.

De winnaar wordt via de mail op de hoogte gebracht. De winnaar van de maand november is Tim de Beer.

    Klik hier voor de algemene spelvoorwaarden.